Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Green Organics - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Gezonde Gronden Gezonde Gronden Natuurvoeding
Gimsel Apeldoorn Gimsel Apeldoorn Natuurvoeding
Heerlijk Heerlijk Natuurvoeding

Green Organics

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Green Organics is een dynamische, internationaal opererende handelsonderneming in biologische aardappelen, groenten en fruit. De biologische markt is complex, er is een sterke behoefte aan een partner die de biologische markt dóór en dóór kent. De mensen binnen Green Organics zijn specialisten en voelen zich echt thuis in deze sector. Ze hebben ruime ervaring met biologische aardappelen, groenten en fruit en zijn een uiterst professionele partner. Men levert maatwerk en zekerheid in de aanvoer en afzet van de biologische producten. De kracht van het bedrijf zit in de breedte van het werkveld en ervaring. In overleg met telers en afnemers worden teelt- en afzet programma's gemaakt. Duurzame relaties met zowel leveranciers als afnemers staan hoog in het vaandel. Korte en directe lijnen maken het bedrijf tot een slagvaardige partner. Kwaliteit en traceerbaarheid spelen daarbij een cruciale rol.

http://www.greenorganics.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
De Kromme Rijn 1
8253 RG
Dronten
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.