Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Global Art Company - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Gemeente Arnhem/ Rozet Gemeente Arnhem/ Rozet Kunst en cultuur
Gemeente Leeuwarden Gemeente Leeuwarden Kunst en cultuur
Groninger Forum Groninger Forum Kunst en cultuur
Hans Leutscher Hans Leutscher Kunst en cultuur

Global Art Company

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Beeldend kunstenaar Maria Madelon en musicus en componist Arnold Veeman hebben in een voormalig schoolgebouw in het Groningse Kloosterburen hun bedrijf Global Art Company gevestigd waar ze creeren, innoveren en samenwerken. De Global Art Company biedt kunstenaars en consumenten een plek waar zij hun creatieve kwaliteiten kunnen ontwikkelen. Hun motto is: Kennis delen is kracht. Madelon en Veeman geven workshops en masterclasses, en bieden jonge kunstenaars de mogelijkheid zich verder te ontplooien door onder andere coaching en het organiseren van multimediaprojecten. Behalve jonge kunstenaars vormen ook schoolkinderen een doelgroep. In de workshops voor kunstenaars, musici, volwassenen en kinderen is het uitgangspunt steeds hetzelfde, namelijk het stimuleren en ontwikkelen van creatieve kwaliteiten en talenten.

http://www.mariamadelon.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Halsemastraat 2
9977 SE
Kloosterburen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.