Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Gimsel Apeldoorn - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
GYS Utrecht GYS Utrecht Natuurvoeding
Gezonde Gronden Gezonde Gronden Natuurvoeding

Gimsel Apeldoorn

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Natuurvoedingswinkel Gimsel De Groenterij in Apeldoorn is een gezellige winkel met een groot assortiment aan dagverse biologische producten. De winkel verkoopt zoveel mogelijk groente en fruit uit de regio om de producten zo vers mogelijk aan de klanten te kunnen leveren. Het is een winkel waarin lekker eten centraal staat en dat is ook te zien aan het uitgebreide assortiment van biologisch vlees, brood, zuivel, heerlijke vegetarische maaltijden, soepen, suikervrij ijs en nog veel meer. De winkel heeft ook haar eigen bezorgservice voor de regio zodat je ook van huis uit de lekkerste biologische producten kan bestellen.

http://www.groenterij.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Kortebeinstraat 1
7311 RA
APELDOORN
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.