Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Gildewerk - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Duurzaamheids- fabriek Duurzaamheids- fabriek Maatschappelijke projecten
Iseck Iseck Maatschappelijke projecten
Mondria Advies Mondria Advies Maatschappelijke projecten

Gildewerk

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

Gildewerk in Haarlem levert grondstoffen, apparatuur en gereedschappen voor het maken van kaarsen, zeepjes, badschuim en shampoos, aan instellingen voor gehandicapten. Het maken van kaarsen en zeep is een geschikte activiteit voor mensen met een handicap, aangezien het hierbij aan komt op samenwerken. Iedereen draagt zo zijn steentje bij en ervaart de voldoening van ambachtelijk werk. Speciaal voor het succesvol uitvoeren van deze activiteiten binnen de gezondheidszorg ontwikkelde Gildewerk het ‘Eerlijk Ambacht’ concept. De kaarsen en zeepproducten worden onder dit merk in de winkels van instellingen voor gehandicapten verkocht, maar ook op markten en beurzen en in de betere cadeau- en bloemenwinkels worden de producten aangeboden. Gildewerk beheert en bouwt de meeste apparatuur zelf. Alles wordt afgestemd op de mogelijkheden en beperkingen van de gehandicapte gebruikers. Ook levert Gildewerk ondersteuning en service aan activiteitenbegeleiders.

http://www.gildewerk.nl

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Jan van Geunsweg 10a
2031 BD
Haarlem
Nederland

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.