Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Gezondheidscentrum Samen Beter - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Gezondheidscentrum Samen Beter

Zorg (Sociale economie)

Samen Beter is een gezondheidscentrum in ‘s-Hertogenbosch Oost, dat verschillende vormen van zorg op het gebied van gezondheid en welzijn heeft samengevoegd. Huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, logopedisten, maatschappelijk werkers, diëtisten en een consultatiebureau, werken nauw met elkaar samen en stemmen de zorg zoveel mogelijk op elkaar af. De huisarts houdt hierbij het overzicht en heeft de regie. Deze samenwerking is ook een voorwaarde bij keuze van de locatie voor een Centrum voor Jeugd en Gezin. Het CJG geeft antwoord op vragen van ouders en andere opvoeders over opvoeden en ontwikkeling. Ook jongeren kunnen er terecht met hun vragen. De gemeente ’s-Hertogenbosch koos het gezondheidscentrum als eerste locatie CJG in de stad.

http://www.samenbeter.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Palmboomstraat 127
5213 VG
Den Bosch
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.