Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Gezondheidscentrum en Huisartsenpraktijk Widar - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Gezondheidscentrum en Huisartsenpraktijk Widar

Zorg (Sociale economie)

In Nederland speelt de huisarts een centrale rol in de zorg als eerste aanspreekpunt bij ziekten en zorgt als poortwachter om de juiste zorg bij de juiste patiënt te brengen. Huisartsenpraktijk Widar functioneert in die zin traditioneel. Daarnaast staat de huisartsenpraktijk in de context van het antroposofische gezondheidscentrum Widar waar behandeling en zorg ook vanuit een antroposofische visie vorm kunnen krijgen. Daartoe werken de huisartsen samen met de overige medewerkers van Widar zoals fysiotherapeuten, een psychologe, een diëtiste, een psychosociaal begeleidster, een kunstzinnig therapeute en een euritmietherapeut. Binnen Widar bestaat ook een Consultatiebureau voor zuigelingen en kleine kinderen. De huisartsen van Widar beschikken zo over een uitgebreid pakket van behandelingen, verwijzingen, preventieve zorg en samenwerkings-mogelijkheden door alle lagen van ons zorgstelsel en met een compleet pallet aan keuzen binnen de reguliere en antroposofische zorg.

http://www.widar.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Laan van Beek en Royen 39
3701 AK
Zeist
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.