Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Galerie Terra Delft - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Frank Mandersloot Frank Mandersloot Kunst en cultuur
François Vioolbouw François Vioolbouw Kunst en cultuur
Gemeente Arnhem/ Rozet Gemeente Arnhem/ Rozet Kunst en cultuur
Gemeente Leeuwarden Gemeente Leeuwarden Kunst en cultuur

Galerie Terra Delft

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Galerie Terra Delft is gevestigd in het historisch centrum van Delft. Sinds 1986 presenteert de galerie, onder leiding van galeriehouders Simone Haak en Joke Doedens, een veelzijdig aanbod hedendaagse keramiek. De hedendaagse keramiek laat een breed scala aan producten zien en vooral in het segment van de kunst wordt het werk steeds interessanter. Galerie Terra Delft laat werk zien van ± 50 verschillende gerenommeerde kunstenaars uit binnen en buitenland. Foto: Het beeld is gemaakt van porselein door Hanneke Giezen.

http://www.terra-delft.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Nieuwstraat 7
2611 HK
Delft
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.