Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Charlie + Mary

is genomineerd voor de Triodos Hart-Hoofdprijs 2017

De hele wereld in eerlijke mode

Bij Charlie + Mary vind je kleding waar niet alleen jíj blij van wordt, maar ook degene die dat geweldige T-shirt, fantastische jurkje of dat mooie vest gemaakt heeft. Maar wie is dat eigenlijk? Charlie + Mary vertelt het verhaal achter duurzame kleding.

  • Met hun agentschap en winkel zijn Marieke Vinck en Charlotte van Waes pioniers in de wereld van de duurzame mode.
  • Zij zien het als hun een missie om duurzame mode voor alle consumenten beschikbaar te maken.
  • Charlie + Mary is niet alleen een winkel maar ook een platform. Ze organiseren events, filmvertoningen en modeshows om het verhaal van duurzame mode te vertellen.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.Accepteer cookies

Meer over Charlie + Mary

Als kind droomden Charlotte van Waes en Marieke Vinck ervan om de hele wereld rond te reizen en bezig te zijn met mode. In 2009 openden zij een duurzame modewinkel in de Pijp in Amsterdam. Charlie + Mary is een conceptstore waar u eerlijk en duurzaam geproduceerde kleding, schoenen, accessoires, boeken, cosmetica en kunst vindt.

In 2015 openden ze een tweede winkel in De Hallen. Daarnaast hebben ze een modeagentschap waarmee ze zoveel mogelijk kopers enthousiast maken voor de mode labels die ze beheren. Eerst was het voor Van Waes en Vinck best moeilijk duurzame kledingmerken te vinden, nu valt er al behoorlijk wat te kiezen.

Wilt u meer weten over Charlie + Mary en de andere genomineerden voor de Hart-Hoofdprijs 2017?