Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontentStayokay Soest

Ontmoet

Anne Breemer is hostelmanager van Stayokay Soest. Als je een Stayokay hostel runt in Soest, dan is duurzaamheid altijd dichtbij. Deze accommodatie ligt op een steenworp afstand van de Soester Duinen, een fantastische plek die ze bij Stayokay Soest koesteren. Maar, die daarnaast te mooi is om niet te delen. Samen met de gidsen van Stayokay verkennen de gasten de prachtige natuur, waarbij ook de historie van de streek niet wordt vergeten.

Stayokay Soest wil iets betekenen voor de Soester gemeenschap. Onder andere sponsoren ze lokale sportverengingen en lokale initiatieven op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast geven zij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om werkervaring op te doen. Van de gemeente ontving Stayokay Soest onlangs als eerste horecabedrijf een certificaat van waardering voor de bijdrage aan een duurzame Soester samenleving.

Stayokay is de winnaar van de Hart-Hoofdprijs 2016

Beleef

Maak tussen 13.00 en 16.00 uur kennis met Stayokay Soest en de Soester Duinen. Met een van onze gidsen kunt u een wandeltocht van circa 1 uur maken door de Soester Duinen. Tijdens de ontvangst bij Stayokay Soest wordt u getrakteerd op een locale specialiteit: de korte Soester. In afwachting van de wandelgids leert u tijdens een miniworkshop over eetbare boombladeren.

Programma

De wandeling door de Soester Duinen zal plaatsvinden in drie rondes:

  • Ronde 1: 13:15 uur
  • Ronde 2: 14.15 uur
  • Ronde 3: 15.15 uur

Omarm

Bij Stayokay willen ze duidelijk maken dat genieten van het leven heel goed samen gaat met aandacht voor mens en milieu. Als onze MVO-initiatieven hebben we verzameld onder de naam: ‘Goed bezig!’. Ieder hostel heeft ook een medewerker die naast zijn eigen werkzaamheden optreedt als Goed bezig! ambassadeur. Gezamenlijk zoeken we naar duurzame oplossingen rondom de thema’s afval, energie, water en gezondheid & welzijn.

Wist u dat …?

Stayokay Soest kruiden uit eigen moestuin heeft? Tijm, basilicum, munt, radijsjes… heerlijk voor over de salades of in de thee.

Praktische informatie

Routebeschrijving

Ga voor een routebeschrijving naar de website van Stayokay Soest.