Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontentStayokay Haarlem

  • Falco Bloemendal
  • Jan Gijzenpad 3, 2024 CL, Haarlem toon de kaart

Ontmoet

‘Jack of all trades’: op vrijwel elk gebied van ontspanning behoort de stad Haarlem tot de top van Nederland. Falco Bloemendal is hostelmanager Stayokay Haarlem en trots op ‘zijn’ stad en zijn hostel. Stayokay Haarlem is voor een stadshostel erg groen. Dit komt mede door de ligging naast het Schoterbos en de eigen vlindertuin. Stayokay Haarlem heeft zelfs enkele bijenvolken die iedereen van dichtbij achter glas kan bewonderen… en natuurlijk is er ook honing! Verder is de kleinste dierentuin van Nederland ‘Artisklas’ direct naast het hostel gelegen. Verder heeft het hostel een belangrijke lokale duurzaamheidsprijs gewonnen en is de schoonmaak voor 99% biologisch.

Stayokay is de winnaar van de Hart-Hoofdprijs 2016

Beleef

Op een speelse manier laat Stayokay Haarlem zien hoe zij bewust bezig zijn, maar ook hoe kinderen dit kunnen doen. We nemen ze mee de natuur in, gaan met ze bewegen en laten ze zien dat gezond bezig zijn leuk is!

Programma

Op zaterdag 25 juni vanaf 11:00 is iedereen welkom in het hostel. Onder het genot van een hapje en een drankje zullen Stayokay medewerkers het programma introduceren. Deze Goed bezig! dag zit vol leuke activiteiten, zoals een bezoek aan Artisklas, leer meer over de wereld van de bij, kaarsen maken van bijenwas, een rondleiding en presentatie Stayokay en 5 minuten touwtje springen. De dag eindigt om 15.00 uur.

Omarm

Bij Stayokay wil men laten zien dat genieten van het leven heel goed samen gaat met aandacht voor mens en milieu. Alle MVO initiatieven hebben ze bij Stayokay verzameld onder de naam: ‘Goed bezig!’. Ieder hostel heeft ook een medewerker die naast zijn of haar eigen werkzaamheden optreedt als Goed bezig! ambassadeur. Gezamenlijk zoeken ze naar duurzame oplossingen rondom de thema’s afval, energie, water en gezondheid & welzijn.

Wist u dat …?

Stayokay Haarlem zijn eigen honing maakt met de eigen bijenvolken.

Praktische informatie

Routebeschrijving