Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontentStichting Skyway

  • Ronald Ligtenberg
  • Verbeetenstraat 10, 4812 XL, Breda toon de kaart

Ontmoet

Leer Ronald Ligtenberg kennen op 25 juni. Stichting Skyway wil jongeren inspireren om over hun denkbeeldige grenzen heen te kijken. Om niet in beperkingen te denken, maar in mogelijkheden zodat ze hun talenten optimaal kunnen ontplooien. De stichting is al dertien jaar initiatiefnemer van Sencity, het internationale muziekevenement voor doven, slechthorenden en horenden. Tevens is zij initiatiefnemer van Senself, een traject voor talentontwikkeling in de vorm van een culturele belevening voor (verstandelijk) beperkten en niet –beperkten.

Beleef

Hoe beleef je muziek wanneer je dit niet met alle zintuigen kan? Wat doen geur en smaak met je emotie? Hoe ziet jouw naam eruit in gebarentaal? Onder begeleiding van deskundigen ervaart u tijdens een belevingsronde al deze bijzondere aspecten. Ook krijgt u te horen wat voor impact de stichting op de samenleving heeft met haar fenomeen ‘possibilizing’.

Programma

  • 10:00-11:00 uur ronde 1
  • 11:30-12:30 uur ronde 2
  • 13:30-14:30 uur ronde 3
  • 15.00-16.00 uur ronde 4

Omarm

Kent u iemand die u heel graag een keer kennis zou willen laten maken met Skyway? Deel dan deze pagina en vraag deze persoon op die manier mee te komen naar Triodos Hart-Hoofddag op 25 juni a.s. Zodat er nog meer mensen kunnen kennis maken met deze mooie stichting en haar prachtige werk.

Wist u dat…?

Sencity ook in Kaapstad, Sao Paulo, Sydney, Londen en Miami heeft plaatsgevonden?

Praktische informatie

Routebeschrijving auto

Vanaf het centraal station Breda kunt u bus 115 nemen richting Dr. Stuyckenplein (3 minuten lopen) of bus 311 en 119 richting de Vincent van Goghstraat (7 minuten lopen). Parkeren is gratis, er is voldoende parkeergelegenheid in de straat en in omliggende straten.