Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontentPure Energie

  • Alfons Wispels
  • Zutphenseweg, 7418 Deventer, Deventer toon de kaart
Aanmelden

Vrije inloop tussen 10.00 en 16.00 uur. Wel graag aanmelden.

Ontmoet

Het is 21 jaar geleden. Succesvol financieel ondernemer Alfons Wispels gooit het roer om en besluit te gaan ondernemen met maatschappelijke betekenis. Hij stort zich op zijn nieuwe passie: energie dicht bij de mensen brengen. Hij begint met het opzetten van windmolens en laat mensen daar in kleine stukjes aan deelnemen, ‘crowdfunding 1.0’. Nu, 21 jaar later, is zijn missie nog steeds springlevend. Met Pure Energie helpt Alfons Wispels Nederland met verduurzamen, door met windmolens en zonnepanelen in Nederland groene stroom te produceren. Daarmee geeft hij iedereen de mogelijkheid zonne- en windenergie uit de buurt in huis te halen. Wat hem heel erg blij maakt: werken aan duurzame energie en aan een betere, schonere wereld.

Pure Energie is genomineerd voor de Hart-Hoofdprijs 2016

Beleef

Bent u nieuwsgierig hoe windenergie écht werkt? Pure Energie opent op 25 juni a.s. de deuren van Windpark Kloosterlanden. Tussen 10.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom en wordt u ontvangen met een kop koffie en Twentse krentenwegge. Er zijn activiteiten voor jong en oud, zoals een springkussen, een vliegerwedstrijd en een bellenblaas clinic. En iedereen is vooral uitgenodigd om een kijkje te nemen onderin de windmolen. Daar is ook de gelegenheid om medewerkers van het groenste energiebedrijf van Nederland het hemd van het lijf te vragen.

Omarm

Kent u iemand die u heel graag een keer een windmolen van binnen wil zien? Deel dan deze pagina en vraag deze persoon op die manier mee te komen naar Triodos Hart-Hoofddag op 25 juni a.s. Zodat er nog meer mensen kunnen kennis maken met groene energie.

Wist u dat…?

Pure Energie - als enige energieleverancier in Nederland – al drie keer op rij is uitgeroepen als Groenste Energieleverancier door o.a. Consumentenbond, Greenpeace, Hivos, Wise en Natuur & Milieu?

Praktische informatie

Adres: A1 afslag Deventer vanuit beide richtingen. Carpoolplaats A1 aan de N348 (Zutphenseweg). Parkeren kan op deze carpoolstrook, nabij de windmolen.

Openbaar vervoer

De locatie is goed bereikbaar met de (OV)-fiets, vanaf station Deventer is dit ongeveer 10 minuten fietsen. Voor het openbaar vervoer geldt: bus 56 en 81, uitstappen bij halte Carpoolplaats A1.

Aanmelden

Vrije inloop tussen 10.00 en 16.00 uur. Wel graag aanmelden.