Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Gratis Boek Marcel Wanders

Indien u nu start met beleggen

Nog nooit eerder is de creatieve geschiedenis van Amsterdam op deze manier onderzocht, bij elkaar gebracht en bezongen. Uit meer dan 2000 onderwerpen heeft Marcel Wanders zijn persoonlijke keuze gemaakt met als resultaat een bloemlezing van 125 zeer verrassende en diverse creatieve onderwerpen. Van de VOC tot Viktor & Rolf, van de wallen tot Spinoza, van de Nachtwacht tot Johan Cruijff. Dit inspirerende en uniek vormgegeven boek, geeft inzicht in hoe een tolerante en open samenleving met respect voor andersdenkenden in staat is nieuwe gedachten te omarmen en daarmee haar vruchtbare economische voedingsbodem te vitaliseren. “Amsterdam is the creative capital because Amsterdam has the creative capital.” - Marcel Wanders

Marcel Wanders wordt o.a. gefinancierd door Triodos Bank. Zie voor meer informatie ook mijngeldgaatgoed .

Afbeelding van het boek 'Amsterdam Creative Capital' van Marcel Wanders 

 Open een beleggersrekening  

Ik weet al waar ik in wil beleggen

Actievoorwaarden Triodos Beleggersrekening

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie 'Triodos Beleggingsrekening' die wordt georganiseerd door Triodos Bank NV, gevestigd te Zeist.

De actie loopt van 10 september 2011 tot 15 oktober 2011 .

Triodos Bank geeft in deze actieperiode het exclusieve boek 'Amsterdam Creative Capital' van ontwerper Marcel Wanders cadeau aan (nieuwe) klanten die in de actieperiode een Triodos Beleggingsrekening openen en voldoen aan de voorwaarden:

  • De laatste 2 jaar niet in het bezit (geweest) van een Triodos Beleggingsrekening;
  • Minimale inleg is 500 euro;
  • Aankoop dient in actieperiode, dus uiterlijk 15 oktober 2011 te hebben plaatsgevonden;
  • Het boek 'Amsterdam Creative Capital' van ontwerper Marcel Wanders vertegenwoordigt een winkelwaarde van € 49,50 en is niet inwisselbaar voor geld;
  • Het aantal boeken is gelimiteerd tot 1 exemplaar per adres;
  • Het boek is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, op = op.

Het boek zal uiterlijk één maand na afloop van de actie worden verstuurd uiterlijk 15 november 2011 heeft u het boek in bezit).

Triodos Bank NV behoudt zich het recht voor om de actie op ieder moment zonder opgaaf van redenen te beëindigen en/of de gecommuniceerde prijzen, actieperiode en voorwaarden te wijzigen.

Zeist, 9 september 2011

 Open een beleggersrekening  

Ik weet al waar ik in wil beleggen