Uw Zakelijke Lening in 5 stappen

 • Ontdek of we bij elkaar passen

  Het is belangrijk dat een lening past bij de wensen en ambities die u heeft voor uw onderneming. Dit is het vertrekpunt bij uw kredietaanvraag. Hetzelfde geldt voor onze uitgangspunten bij financiering. Op de pagina leest u meer over onze uitgangspunten en ontdekt u of een krediet van Triodos Bank bij u past.

   

 • Vraag uw zakelijk krediet aan

  U kunt online een aanvraag indienen voor uw zakelijk krediet. Stuur ook om de volgende documenten mee:

  1. Uittreksel Kamer van Koophandel (als de onderneming is ingeschreven)
  2. Kopie identiteitsbewijs van ondernemer(s) en eventuele vertegenwoordigers
  3. CV van ondernemer(s)
  4. Statuten of vennootschapscontract
  5. Aangifte Inkomstenbelasting / Vermogensbelasting van ondernemer(s)
  6. Definitieve jaarcijfers van afgelopen drie jaar (als cijfers er zijn), opgesteld door externe boekhouder of accountant
  7. Aanvullende toelichting op bedrijfsactiviteiten (businessplan) of onderbouwd ondernemingsplan (bij startende ondernemingen)
  8. Investerings- / financieringsbegroting met toelichting
  9. Exploitatiebegroting voor de komende twee jaar met toelichting
  10. Liquiditeitsbegroting voor de komende twee jaar met toelichting
  11. Persoonlijke begroting ondernemer(s) (alleen bij rechtsvorm eenmanszaak, V.O.F., C.V. en maatschap) 

   

 • Contact via telefoon of e-mail

  Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u zo snel mogelijk een reactie van ons. Wij nemen contact met u op via telefoon of e-mail.

   

 • In gesprek met elkaar

  Passen uw en onze uitgangspunten bij elkaar en is een krediet financieel haalbaar? Dan gaat u in gesprek met een relatiemanager van Triodos Bank. Aan het einde van dit gesprek maken we ook al concrete afspraken over het vervolg van uw kredietaanvraag.

   

 • Ontvang een voorstel

  Aan de hand van verschillende criteria bepalen we of wij u een aanbod kunnen doen voor een krediet. Het kan zijn dat we aanvullende informatie van u nodig hebben. Wanneer wij alle informatie hebben ontvangen en weten dat we u kunnen financieren, ontvangt u van ons een aanbod ofwel kredietovereenkomst.  Bent u akkoord met uw kredietovereenkomst en de voorwaarden die we daarin noemen? Zodra wij deze getekend van u hebben ontvangen en aan alle voorwaarden is voldaan, keren wij uw krediet uit.