Zustaina wil consumenten laten zien, voelen, proeven, ruiken hoe leuk en lekker 'anders' is. Door het verhaal van de groene ondernemer mee te geven in de box en de beste alternatieven te selecteren. Omdat de consument zijn footprint enorm kan verkleinen door producten uit huishoudens te vervangen door eco varianten. Beter voor een gezond lichaam en een gezonde aarde. Maak van duurzaam consumeren een feest met de cadeauboxen voor de zakelijke en consumentenmarkt. 

ZustainaBox is een initiatief van Manon, een Rotterdamse met een groot hart voor de natuur, het klimaat en het milieu. Genietend van het leven en altijd onderweg. Hardwerkend en stiekem een beetje verslaafd aan social media is ze altijd op zoek naar de leukste vegan hotspots, mooie duurzame producten en de beste ingrediënten voor een eco lifestyle. Conscious en sustainable. Een duurzame ondernemer met deze box als haar grootste passie.

Actie

Met de code ZustainaClubTrio1 geeft Zustaina je nu 25 euro korting op een membership van de ZustainaClub. Je krijgt dan:

  • direct een gratis starterskit ter waarde van € 35,
  • een jaar lang eco-inspiratie en wekelijks verhalen in je mailbox van duurzame ondernemers,
  • 20% korting op alle producten en boxen in de shop en
  • toegang tot het webinar ' De Verborgen Impact' + e-learnings op Instagram.

zustainabox.nl

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.