De opbrengsten van deze energiecoöperatie worden verdeeld over maatschappelijke doelen zoals de bestrijding van energiearmoede, verduurzaming van (sport)accommodaties, het behoud van groen en de versterking van de biodiversiteit.

De leden van het oprichtingsbestuur van Zon Op Alle Daken zijn al geruime tijd actief in de duurzame sector. Gedreven door de ambitie om de energietransitie voor iedereen toegankelijk te maken, te versnellen en meer daken te gebruiken voor zonne-energie is energiecoöperatie Zon Op Alle Daken opgericht.

Actie

Neem contact op als je wil bijdragen aan de Zon Op Alle Daken projecten, je dak ter beschikking wil stellen of een donatie te doen.

zonopalledaken.nl

Ook interessant

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.