Een gratis bezoek van of een videobelafspraak met een energiecoach van !WOON kan je een paar tientjes tot honderden euro’s per jaar schelen.

De coach kijkt met je naar het energieverbruik in jouw woning.  Je krijgt een bespaarrapport en kunt kiezen uit handige bespaarproducten zoals ledlampen, radiatorfolie, tochtband of een waterbesparende douchekop. Jouw gemeente betaalt de bespaarproducten en het bezoek, voor jou is het geheel gratis.

Het bezoek is eenmalig en vrijblijvend. De energiecoaches zijn vrijwilligers, getraind en begeleid door !WOON. Je kunt een afspraak vragen als je in Amsterdam, Haarlem, Zaanstad, Bloemendaal, Heemstede of Zandvoort woont.

Actie

Ontvang een gratis energiebesparingsadvies speciaal voor jouw woning.

wooninfo.nl

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.