Op Wijngoed de Reestlandhoeve komen zorg voor mens en natuur samen in wijn. De wijngaard werkrt met natuurlijke meststoffen en mineralen. In de zomermaanden klinkt er klassieke muziek ter versterking voor de wijnranken door de wijngaard. Dit alles draagt bij aan de beste conditie voor de druiven. Maar ook voor mensen is er oog. Op het Wijngoed krijgen mensen met uiteenlopende zorgvragen de ruimte om als begeleid vrijwilliger hun talenten in te zetten.  

Actie

Geniet thuis van de Reestlander wijnen en draag bij aan een duurzame omgeving. Bestel jouw Reestlander wijn in de webshop met 5% korting. Gebruik tijdens het afrekenen de code KLIMAAT.

reestlandhoeve.nl

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.