De hele keten van Vitality is duurzaam, plasticvrij en heeft het vegan-keurmerk (dus algenolie in plaats van visolie). Voor iedere maanddoos plant het bedrijf één boom, wat al neerkomt op ruim 50.000 bomen per jaar.

Gezondheid is volgens velen het grootste kapitaal. Het is niet de te koop, maar de juiste zelfzorg wel. Pas als het lichaam - waaronder het immuunsysteem - krijgt wat het nodig heeft om goed te kunnen functioneren, kan het goed voor jou zorgen. 

Actie

Klanten van Triodos krijgen in de maand november €7,50 introductievoordeel op een maand- of kwartaalpakket Vitaily. Gebruik de code KLIMAAT om van dit voordeel te profiteren. 

vitaily.nl

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.