Angelique maakt graag kunst die verwondert, een fijn gevoel geeft en harmonie brengt. 

Naast de groente-kunstwerken zijn er ook digitale prints in de collectie. De combinatie van verschillende technieken:  fotografie, handgemaakte verf en groenteafval is uniek. Alle materialen zijn zo mogelijk biologisch afbreekbaar of hernieuwbaar.

Actie

Maak nu kennis met het kleinste kunst abonnement. Geniet van een prachtig groente-kunstwerk naar keuze voor 17 euro per maand.  Kunst kopen mag natuurlijk wel, hoeft niet. Daarom is het kunstlidmaatschap bedacht. Op die manier is het voor iedereen mogelijk om tijdelijk of voor een langere periode een kunstwerk in huis te hebben. Het lidmaatschap is flexibel, zo kun je een kunstwerk omruilen voor een ander werk en het lidmaatschap eenvoudig stopzetten.  Ga naar petje.af/vegetableworks voor dit aanbod.

angeliquevandervalk.nl

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.