Op basis van jouw ambities, gedrag, specifieke situatie thuis en budget geeft Stichting Duurzaam Milieu je advies op maat. Je krijgt een overzicht van maatregelen die jij kunt nemen, in volgorde van kortste terugverdientijd. Zo bereik je met zo min mogelijk kosten al zoveel mogelijk effect voor het klimaat. Als je wilt, kan deze ANBI-organisatie je vervolgens verder helpen met offertes waarin de beste garanties gepaard gaan met een scherpste prijsgarantie.

Van energie besparen krijg je geen spijt als je dat met minimale middelen voor elkaar kunt krijgen. Een stekkerschakelaar, radiatorfolie en een zonnekachel zijn daar voorbeelden van. Voor 100 euro investering bespaar je honderden m3 gas en tientallen kWh's. 

Actie

Met een donatie van €50,- aan Stichting Duurzaam Milieu heb je recht op een gratis advies op maat en begeleiding bij de uitvoering. De donatie is ook nog eens aftrekbaar van de belasting.

anbi.nl/publicatieverplichting/stichting-duurzaam-milieu

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.