Denk aan het desinfecteren of steriliseren van operatiekamers in ziekenhuizen, verpleegafdelingen, vliegtuigen, ambulances, schepen, etc. Eigenlijk overal waar hygiëne en ontsmetting van cruciaal belang is, verzorgt dit bedrijf een gegarandeerde grondige desinfectie van de ruimte.

Ster-Pharma Cleaning gebruikt een reinigingsmiddel dat uiteindelijk uiteen valt in waterdamp en zuurstof. Hierdoor is er geen enkele belasting voor het milieu en blijft apparatuur veilig. Zo draagt dit bedrijf bij aan een schoner klimaat.

Actie

Iedere aanvraag wordt door ons met de uiterste zorg behandeld waarbij wij garant staan voor een gericht advies met passende uitvoering. Gedurende de klimaatweek staan wij nadrukkelijk stil om u gericht op het klimaat te ondersteunen.

ster-pharmacleaning.com

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.