Stan&Wende helpt jou om waardevol en zorgeloos te beleggen door uiterst zorgvuldig de allerbeste donkergroene beleggingsfondsen te selecteren. Van zeer defensief tot zeer offensief. Voor particulieren, ondernemers en pensioenopbouw. Kiezen voor duurzaam beleggen wordt steeds meer de norm. Je investeert ten slotte in een eerlijke, groene en menselijke wereld. Voor ons allemaal, nu en later. Daar doen wij het voor. Jij toch ook?

Actie

Als je een duurzame lijfrente- of pensioenrekening opent bij Stan&Wende (met beleggingsfondsen van Triodos) krijg je 50 procent korting op de openingskosten. En: je ontvangt een speciale Waka Waka!

stanwende.nl

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.