Je wilt leuke spullen in je huis. En prettig licht om bij te werken, te lezen of gewoon een leuke tijd te hebben met je gezin en vrienden.

Hoe fijn is het dan te weten dat de lamp die jij hebt uitgekozen weinig extra impact heeft op de wereld om je heen? De kap is composteerbaar en alle andere elementen zijn herbruikbaar.TOVVEL is gemaakt van aardappelzetmeel uit resten van aardappels uit onder meer de patatindustrie. Daarom heet TOVVEL ook TOVVEL. Een Gronings woord voor aardappel. Met een link naar kartoffel. Ach, je kunt je er wel een voorstelling van maken. Toch?

springtdesign.com

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.