Een nieuw merk in de maak, dat t-shirts retaild “The Thoughtfull Way”…van organisch geteelde katoen en eerlijke arbeid tot water-based printing en gerecyclede verpakking.

Géén extra labels, géén snelle collecties en een compacte voorraad…minimum waste!

De twee collectielijnen; The Long Life en The Best Basic zijn de beste heavy-quality T-shirts in Europa gemaakt van 100% organic cotton. T-shirts die niet slijten, ontworpen voor mannen met een missie. De SPEAR-man is zich bewust van de kracht van ‘positieve mannelijkheid’. Hij is authentiek in zijn handelen en zijn kledingkeuze.

Géén extra labels, géén snelle collecties en een compacte voorraad…minimum waste.

De aankoop wordt afgerond met ‘You buy, We share’! Een donatie aan een goed doel gekozen door de t-shirt drager. Er valt te kiezen uit een aantal organisaties die streven tegen klimaatverandering.

linkedin.com/company/speardyke-tees-for-men

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.