Kan dat, zonder shampoo? Jazeker! Het lichaam kan het haar en de hoofdhuid voeden, schoon houden, beschermen en soepel houden. Het kan adequaat reageren op wisselende invloeden.

De haarverzorgingsproducten van Sea & See worden in droge vorm verpakt in flacons die gemaakt zijn van suikerriet, (herbruikbaar en goed recyclebaar) of in navulverpakkingen die gecomposteerd kunnen worden. Sea & See heeft ook nog eens hulpmiddelen ontwikkeld om de overgang naar niet ontvettende haarverzorging (no-poo, lo-poo of water-only) gemakkelijker te maken. Daar hoort natuurlijk ook goede informatie en begeleiding bij. 

Actie

Schakel om met Bag Basic Wil je graag de stap nemen naar natuurlijke haarverzorging die het milieu minimaal belast en durf je te vertrouwen op de zelfredzaamheid van je lichaam? Dan is Bag Basic voor jou een goede start. Een tas met haarverzorgingsproducten en hulpmiddelen die je door de (soms lastige) eerste fase heen loodsen. Daarnaast krijg je toegang tot het e-book waarin, naast veel tips, alle stappen helder beschreven zijn.  Omschakelpakket Bag Basic van € 35,00 voor € 30,00.

sea-and-see.com

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.