Respace is daardoor sneller, goedkoper én duurzamer dan de concurrenten. Het bedrijf produceert door middel van gerobotiseerde freestechniek. De productietekeningen worden automatisch gegeneerd en bij goedkeuring naar de fabriek verzonden en razendsnel gefabriceerd. Als het frezen klaar is, komen de onderdelen als flat pack naar de projectlocatie. De geproduceerde onderdelen kunnen op locatie als een bouwpakket worden geassembleerd. Dat is snel en gemakkelijk. Alle onderdelen hebben een QR-code, zodat altijd duidelijk is wat waar terecht komt. De bouwtijd is zo veel sneller dan je gewend bent.

respace.nl

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.