Reizigersvereniging Rover is dé stem van de reiziger in het openbaar vervoer. Rover weet wat er bij de reiziger speelt en kaart dit aan bij vervoersbedrijven, overheden en via de media. De vereniging zet zich in voor goed openbaar vervoer als aantrekkelijk alternatief voor auto en vliegtuig. Het ideaalbeeld van Rover is een samenleving met comfortabel, betaalbaar, betrouwbaar en hoogfrequent openbaar vervoer waarmee mensen sneller en voordeliger op het werk zijn dan wanneer zij met de auto in de file staan.

Actie

Aanbod voor nieuwe leden: word dit jaar lid van Rover en krijg 50 procent korting op het eerste jaar lidmaatschap op rover.nl/triodos). Werkgevers: toon je maatschappelijke betrokkenheid en steun Rover ten gunste van je medewerkers. Neem contact op met Henk Wind via henk@rover.nl 

rover.nl

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.