Pure Paint is goed voor je hout en goed voor het milieu; voor klimaat en je eigen gezondheid. 

Het assortiment van PurePaint bevat prachtige verven. Denk Ottosson Lijnolieverf, een hoogwaardige lijnolieverf gemaakt van Zweedse lijnolie. Of aan de bekende verven van Falu Rödfärg. Dat zijn matte gevelverven die in Zweden al honderden jaren worden gebruikt om de houten huizen te schilderen. Wie kent ze nou niet die mooie rode Zweedse huisjes die het symbool van Zweden zijn? 

Beide verfmerken, zowel Ottosson lijnolieverf als Falu Rödfärg worden milieuvriendelijk gemaakt, met lijnolie en natuurlijke pigmenten.

Actie

Pure Paint biedt alle klanten van Triodos tijdens de actieperiode 10 procent korting op het hele assortiment. Een mooie kans om kennis te maken met deze mooie Scandinavische echte milieuvriendelijke verven. Gebruik kortingscode TRIODOSKLIMAAT in de Pure Paint webwinkel om je korting in deze periode toe te passen.

purepaint.nl

Ook interessant

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.