PressArt.nl maakt de duurzaamste infoborden voor buiten. Door je grafische afbeelding of ontwerp te printen op speciaal papier en met speciale hittebestendige inkten kan de print in de houtvezelplaat meegeperst worden onder extreme hitte en druk. Daardoor ontstaat een perfect product voor het maken van ijzersterke informatiepanelen, handwijzers, bestemmingsborden, openstellingsborden maar ook voor interieur en grafisch meubilair. 

De plaat PressArt-Plate-UV is zeer krasvast en graffitibestendig en optimaal kleurecht. Daarom kom je deze producten vaak tegen als je gaat wandelen, fietsen of kanoën. En de borden zijn ook officieel ‘Monkeyproof’, getest door de apen van de Apenheul.

PressArt.nl

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.