Met de methode, OTG.reel, worden hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en een brandstofcel aan elkaar gekoppeld. Door slimme meters en software zorgt het bedrijf dat je zoveel mogelijk energie zelf gebruikt en opslaat voor eigen gebruik. Het plaatst slimme laadpalen die aan het systeem gekopeld worden, zodat je ook daar zoveel als mogelijk van je opgewekte energie gebruik maakt. Ook voor verwarmen en warm water biedt dit bedrijf duurzame oplossingen.

Actie

1 kWh energieopslag gratis bij aanschaf van het kleinste OTG.reel light (14,4 kWh) systeem.

otg.energy

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.