Okimono werkt samen met meer dan 30 grafisch ontwerpers, illustratoren en houtsnijders. Okimono laat zich inspireren door de actualiteit, de stad, fietsen, De Stijl, design met een knipoog en alles wat de makers verder aan het hart gaat. En bijna elke week brengt het merk een nieuw shirt uit!

Okimono is trots lid van het Convenant Duurzame Kleding.

Actie

Met de kortingscoupon 'triodos' krijg je 10 euro korting op je order met minimaal één Okimono shirt of trui uit voorraad. Kijk op okimono.nl - elke week een nieuw shirt!

okimono.nl

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.