MOYU biedt uitwisbare notitieboekjes en andere schrijfartikelen aan die zijn gemaakt van duurzaam steenpapier. Steenpapier is boomvrij, waterafstotend, 100 procent recyclebaar en gaat bovendien jaren met je mee. Per verkocht notitieboekje plant MOYU een boom in samenwerking met partner Trees For Kenya. Zo schrijf je de wereld elke dag een stukje groener!

Actie

Je kunt tijdens de hele maand november gebruik maken van de kortingscode "TRIODOS15". Hiermee krijg je 15 procent korting op de gehele MOYU collectie, uitgezonderd bundels en boxen.

moyu-notebooks.com/

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.