Met de organisational environmental footprint (OEF) kan heel gericht milieu-impact gemeten én blijvend gemonitord worden. Bijvoorbeeld als invulling van het milieumanagementsysteem ISO14001. De OEF is een organisatiegerichte levenscyclusanalyse (LCA) die antwoord geeft op vragen als: liggen we op koers met onze CO2- en MVO-doelen? 

Op basis van de OEF wordt een stappenplan gemaakt om de aandachtspunten uit de analyse te adresseren, én na te gaan in hoeverre hiermee de gestelde doelen behaald worden. Dit maakt slimme keuzes en de meest effectieve maatregelen mogelijk. Ook wordt ondersteuning geboden bij implementatie van ISO14001 om blijvend uitvoering te borgen van milieubeleid dat bij de organisatie past.

lbpsight.nl

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.