Als je weet hoe koel het is onder een boom op een warme dag, dan snap je hoe klimaatbeheersing werkt. De afscherming van zonlicht met behoud van ventilatie en warme lucht die naar boven weg kan is de beste oplossing.

KlimaStyle levert aan zakelijke afnemers en particulieren Met de hand-, mechanisch- en elektrisch te bedienen systemen. In aluminium en hout. Een betaalbaar en op maat te maken systeem dat inmiddels zijn weg vindt in de bouw, recreatiesector, hoveniersbranche en agrarische sector.

Actie

Tijdens de Nationale Klimaatweek krijgen particuliere Triodos klanten 10 procent korting op hun factuur, zakelijke afnemers 5 procent extra bovenop de bestaande 20 procent.

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.