Ook bij de uitvoering van de maatregelen die je wil nemen kan Kasper je ondersteunen. Hij helpt zowel particuliere woningeigenaren als bedrijven met vragen rondom energiegebruik en energiebesparing. 

Kaper is erkend en gecertificeerd energielabel-adviseur voor woningen (EP-W) en bedrijven (EP-U) en zet als zelfstandig en onafhankelijk adviseur zijn kennis en ervaring graag in voor particulieren en bedrijven. Zijn werkwijze is persoonlijk en hij levert maatwerk, passend bij jouw wensen en mogelijkheden, met maar één doel voor ogen: een tevreden klant.

Actie

Klanten van Triodos krijgen in deze weken 10 procent korting op de normale tarieven voor het maken van een energielabel of een energie-advies.

kasperenergieadvies.nl

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.