"Geheel op maat of geselecteerd uit het aanbod van reeds ontwikkelde producten, klein & exclusief of grootschalige volumes, zowel voor eigen productlijnen als voor nieuw te ontwikkelen merken. Voor supermarkten, gespecialiseerde ketens, retail en groothandel.

Dit bedrijf gebruikt halffabrikaten of snijresten die overblijven bij de productie van voedsel, en die zonder tussenkomst van ‘intelligente’ foodies voor de fijnproever verloren zouden gaan. Dom om dat te laten gebeuren, slim om op een duurzame manier van reststromen een volwaardig nieuw product te maken."

Actie

Klanten van Triodos krijgen 10% korting op de duurzaamste kerstpakketten van Nederland, waarmee ook tijdens Kerst minder voedsel wordt verspild.

intelligentfood.nl/kerstpakket

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.