Gebouwen zijn verantwoordelijk voor maar liefst 40% van het totale energiegebruik in Nederland. Daarmee zijn zij een belangrijk deel van het probleem, maar óók van de oplossing. Want elk gebouw is een potentiële energiecentrale. Elk gebouw is in staat om meer energie op te wekken dan te gebruiken. Wat houdt ons tegen?

Als onafhankelijke partner realiseert INNAX oplossingen op het gebied van energie, milieu, techniek en veiligheid, waarmee voor de opdrachtgever, haar gebouwen en omgeving duurzame resultaten worden bereikt.

innax.nl

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.