Waarom HUUZ. Van houtbouw houdt? Het is:

  • Duurzaam en ecologisch
  • Energiezuinig en milieubewust
  • Kwaliteit en degelijkheid
  • Innovatief en modern
  • Slim en efficiënt

HUUZ. levert persoonlijk maatwerk, denkt mee in jouw wensen en mogelijkheden en hecht grote waarde aan duidelijkheid en transparantie. Er wordt gewerkt met een vast team, waarmee samen gegaan wordt voor het allerbeste resultaat en een zorgeloos bouwproces, zodat jij je alleen bezig hoeft te houden met de leuke kanten van bouwen.

Actie

Om de ecologische voetafdruk van jouw bouwproject minimaal te houden, plant dit bedrijf bomen terug om een gelijke houtopbrengst te genereren.

huuzbouw.nl

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.