Dat kan bijvoorbeeld door inzicht te krijgen in het eigen fossiel energieverbruik. En door te laten zien hoe eenvoudig het is energie te besparen en duurzame energie op te wekken.

Diverse online tools bieden praktische handvatten en het nieuwsblog staat vol met concrete cases en inspirerende visies. Zie ook het 5-stappenplan op de homepage van klimaatplein.com

Actie

November 2021 is de laatste maand waarin bedrijven en instellingen zich nog kosteloos kunnen inschrijven voor de Alliantie Klimaatactie. Zij ontvangen dan onder andere een gratis handboek CO2-neutraal ondernemen en toegang tot de CO2-calculator waarmee je de voetafdruk van je organisatie kunt berekenen.

klimaatplein.com

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.