Doordat deze veehouder geïnvesteerd heeft in een hooidrooginstallati, is er betere kwaliteit voer, waar de koeien gezonder van worden. Dat leidt weer tot hogere kwaliteit melk. Van die melk zijn weer gezonde producten te maken.

Doordat Het Hengelman gebruik maakt van groene stroom (zonnepanelen) is de CO2 uitstoot lager geworden. Ook investeert de veehouder jaarlijks in de behandeling van de mest, hetgeen weer resulteert in een lage ammoniakemissie.

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.