Echte snijbloemen en kamerplanten hebben een enorme ecologische footprint. Helaas, want iedereen houdt van groen. Flowers by F R I T S ook! Maar dat leuke boeket is wel al na een week uitgebloeid. En die prachtige plant gaat te vaak dood door te weinig of juist teveel water. Flowers by F R I T S biedt daarom bloemen en planten zonder zorgen. Bijzonder & trendy, eigenzinnig & uitgesproken duurzaam.

Actie

De hele maand november 2021 staat de najaarscollectie in de spotlights. Gebruik de actiecode Klimaatweek2021 en krijg direct 10% korting in je winkelmandje!

(De actiecode Klimaatweek2021 is geldig tot en met 31 december 2021, bij minimale besteding van € 100,-. Deze code is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.)

www.flowersbyfrits.nl

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.