Kijk even rond op deze website en het kan niet anders dan dat je handen gaan jeuken om zelf aan de slag te gaan in huis. Je vindt er inspirerende filmpjes, tools (rekenprogramma, warmtecamera te leen, instructies energiemaatregelen) en een forum vol kennis. 

De Energieke club wil met life hacks en echt goede onafhankelijke kennis de consument op weg helpen, maar dan wel op een manier die bij hen past. Niet door te zenden, maar door te vragen. Wat heb jij nodig? Wat zou je willen doen? Hoe zou jij het willen aanpakken?

Leden kunnen figuurlijk 'dwalen' in het warenhuis met allerlei inzichten, inspiratie over de mogelijkheden die fysieke maatregelen je kunnen bieden, maar ook met concrete actie. Het doen dichtbij! Join the club!

Actie

Als je lid wordt van de energieke club ga je gegarandeerd energie besparen en duurzamer worden. Normaal is een lidmaatschap €180 per jaar. Maar nu biedt de club dit voor helft aan. Met de code ENERGIEKE HELD ontvang je een voucher voor €90, en een gratis pastarecept.

energieke.club

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.