Eco Concept Group wil de promotionele markt verduurzamen door kennis te delen, transparant te zijn en uitsluitend écht duurzame producten te leveren.

Daarom worden de producten van dit bedrijf zo veel mogelijk in Nederland gemaakt door lokale makers of social enterprises. 

Eco Concept Group werkt met gerecyclede materialen of geupcyclede materialen en baseert designs zoveel mogelijk op het 10-R model. Zo weet je precies waar, wie, hoe en waarvan de producten zijn gemaakt.  

ecoconceptgroup.com

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.