Woningen van Easy Housing zijn CO2-negatief, bestendig tegen natuurrampen, veilig en comfortabel. Deze ‘Easy Houses’ worden aangeleverd als een soort IKEA bouwpakket, inclusief bouwhandleidingen, technische rapporten, en trainingen en ondersteuning voor de bouwpartners. 

Bij het bouwproces wordt samengewerkt met lokale ondernemers om zo de sociale duurzaamheid te vergroten. Daarnaast is Easy Housing volledig circulair, waardoor het mogelijk is om de woning te verplaatsen, materialen te hergebruiken of de woning verder uit te breiden. Easy Housing heeft zo op vrijwel elke Sustainable Development Goal (SDG) een positieve impact.

easyhousing.org

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.