Duurzaam Thuis geeft een overzicht van de mogelijkheden om een huis weer helemaal te laten aansluiten bij de huidige eisen. De website is dagelijks op zoek naar interessante duurzame ontwikkelingen om het rendement van een woning te vergroten en daarmee energie te besparen.

Mocht je als lezer interessante tips hebben of het leuk vinden om zo nu en dan te schrijven over duurzame ontwikkelingen in en rondom het huis, laat het dan zeker weten via de contactpagina. Om Nederland enthousiast te maken voor duurzaam wonen is alle hulp welkom!

Actie

Duurzaamthuis gaat graag met andere duurzame partijen de samenwerking aan om elkaar te versterken in een duurzaam online ecosysteem. Doe vooral mee!

duurzaamthuis.nl

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.