DOPS ontwikkelt een nieuwe, gepatenteerde, technologie om met name vervuilde en/of gemengde restafvalstromen om te zetten in syngas en een schoon, vast residu.

Het DCI (Direct Carbon Immobilisatie) - proces is energie-efficiënt en kent geen CO2 of andere 'to air' emissies. Het geproduceerde syngas is grondstof voor nieuwe chemische producten (of voor de productie van groene waterstof). Het vaste koolstof - metalen - as - residu bevat waardevolle stoffen die weer als grondstof te gebruiken zijn.

Actie

DOPS biedt aan om het proces bij jou te presenteren om samen te evalueren wat DOPS' DCI-proces voor jouw bedrijf kan betekenen.

DOPS-RT.COM

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.