In Nederland blijven honderdduizenden broden per dag onverkocht. Het gros daarvan belandt in de prullenbak, terwijl het nog niet eens een dag oud is. Zonde, dachten de mensen van de Tweede Jeugd, want als voormalige chefs weten zij dat je er nog heel veel mee kan doen. 

Zij maken niet alleen de duurzaamste, maar vooral de lekkerste Supertosti's, Bread&Butter, Croutons, Crostini en Crackers die je maar kunt krijgen!

Voor de tosti’s wordt alleen gered brood van de allerhoogste kwaliteit gebruikt en zoveel mogelijk biologische groenten, boerenkaas, wild en ingrediënten uit eigen keuken.

Actie

Horeca, bedrijven, sportclubs, etc. die tosti's verkopen of aan hun medewerkers willen aanbieden, kunnen gratis een proefdoos aanvragen om alle smaken tosti's te proeven.

detweedejeugd.nl/proefdoosje

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.