Mobiliteit in Nederland zorgt voor 23 procent van de CO2-uitstoot. Meer dan 7 procent is voor rekening van stadslogistiek. Grote dieselvrachtwagens en bestelbusjes rijden onze steden in voor de ‘last mile’ maar zorgen voor veel CO2-uitstoot. 

Een deel van deze hinder kan worden opgelost met voertuigen zoals e-vrachtfietsen. Uit Europees onderzoek is gebleken dat 50 procent van de ladingen onder de 300 kg zijn en dus kunnen worden gedaan door e-vrachtfietsen.

De vrachtfiets is een slimme en schone e-mobility oplossing waarin je net zoveel kunt vervoeren als in een dieselbus. 

Actie

Huur met 15% korting een extra grote e-vrachtfiets oplossing bij ons voor een maand. We denken graag met je mee welk oplossing het best aansluit bij jouw logistieke proces.

cyclespark.com

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.