Liesbeth Bulk is de oprichtster van Crush on Nature. Met een hoveniersdiploma, Bachelor in design en Master in fine art, maakt zij elegante ontwerpen met een verhaal. Door wilde planten en onkruiden uit hun context te halen worden ze met andere ogen bekeken. Zo krijgen Perzikkruid en Hondsdraf veel meer waardering zo gauw ze in glas zijn gevat.

De missie van Crush on Nature is om deze onkruiden zichtbaar te maken en zo te inspireren om ook buiten beter te kijken. Want behoud begint bij waardering en al die kleine plukjes natuur in onze bebouwde omgeving zijn van groot belang. Door met verschillende technieken te werken vinden de werken hun weg naar verschillende klanten. Van wanden voor scholen tot objecten voor high-end interieurs, alles met onkruid.

Actie

Boek een gratis interieursessie en onderzoek de verbeeldingskracht van gedroogde planten voor het interieur. Liesbeth Bulk inventariseert met frisse blik: wie zijn jullie en waar staan jullie voor. In deze sessie zoeken we naar een authentieke interieur-vertaling hiervan: een werk of woonplek die jullie visie uitdraagt.  Vervolgens kan Crush on Nature een voorstel doen voor ontwerp en uitvoer.

crush-on-nature.nl

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.